Loading... (0%)

Dat relaties ons voor allerhande projecten weten te vinden, blijkt uit onderstaande referenties.
Hierin komen onze specialismen duidelijk naar voren.

 

Horequip bedrijfsmatige keukens
Zodra een nieuwe bedrijfskeuken is verkocht, dient de oude keuken te worden gedemonteerd. Een dienst die we naar tevredenheid voor Horequip uitvoeren.

Troostwijk
Bedrijfspanden moeten, veelal door faillissement, worden ontruimd. Wij zorgen ervoor dat de inboedel wordt opgehaald en het pand schoon wordt opgeleverd.

Wärtsilä
Onderdelen van motoren worden deels in opslag gehouden door Wärtsilä. Zodra deze onderdelen niet meer gangbaar zijn, komt Metaalhandel Dick in beeld. Wij zorgen ervoor dat deze goederen worden opgehaald en verwerkt.

Rabobank IJsseldelta
Heeft u al eens voor de uitdaging gestaan een kluis van 8400 kilo te demonteren? Wij wel! Voor onze relatie Rabobank IJsseldelta ‘verhuizen’ we kluizen met een enorm gewicht en omvang. De kluizen verlaten de filialen zonder dat hiervoor een verbouwing noodzakelijk is.

BECE Components
Het ontmantelen van productielijnen is één.. De garantie dat deze lijnen ook daadwerkelijk worden vernietigd en niet elders in de markt weer opduiken, is een heel ander verhaal. Dat vraagt om een grenzeloos vertrouwen in elkaar als partners. Dat rotsvaste vertrouwen heeft BECE Components in Metaalhandel Dick.

project