Loading... (0%)

Metaal recycling

Metaal recycling is Metaalhandel Dick op het lijf geschreven. Metaalhandel Dick heeft al meer dan 15 jaar ervaring in metaal recycling. U kunt bij ons terecht voor het recyclen van allerlei soorten metalen. Het recyclen van metalen op een doordachte manier is bij ons vanzelfsprekend. Hierdoor is het ons mogelijk om vrijwel alles te laten recyclen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het recyclen van oud ijzer en andere metalen.

Metaal recycling is in opkomst

Metaalhandel Dick is een gevestigde naam binnen de wereld van metaal recycling. Door de jaren heen is Metaalhandel Dick dan ook uitgegroeid tot een bekende metaalhandel. Halverwege de 20e eeuw gooide men het afval gewoon weg. Er ontstonden steeds meer afvalbergen en grondstoffen raakten steeds meer uitgeput. Vandaag de dag weet iedereen dat het recyclen van metaal belangrijk is voor een duurzame samenleving.

Metalen en hergebruik

Waarschijnlijk heeft u er nooit over nagedacht, maar allerlei producten die jij dagelijks gebruikt kunnen worden gerecycled. Hierbij moet u denken aan computers, laptops, stalen blikken en blikjes van aluminium. Ongeveer de helft van alle staal en ijzerproductie komt voort uit de recycling van oud ijzer en metalen.

Ophaalservice

Naast dat u oud ijzer en metalen bij ons af kunt leveren voor recycling heeft Metaalhandel Dick ook een ophaalservice. Door ons te contacten kunt u een afspraak met ons maken om oud ijzer of metalen bij u af te komen halen. Vervolgens komen wij bij u langs met onze vrachtwagen om uw schroot af te halen.

Vragen over metaal recycling

Vragen over metaal recycling? Bel dan 038 – 4658663 of vul ons contactformulier in.