Loading... (0%)

Oud ijzerhandel

Oud ijzerhandel nodig? U kunt bij ons oud ijzer en overige metalen afleveren. Eveneens zijn wij bereid om oud ijzer en overige metalen bij u op locatie af te halen. Door de door jouw afgeleverde oud ijzer of metalen te recyclen geven wij oude producten een nieuw leven. Als oud ijzerhandel zijn wij een organisatie waar recyclen van oud ijzer en metalen in het bloed zit. Wij kunnen dan ook bijna alles recyclen.

Recyclen is goed voor uw portemonnee

Bent u in het bezit van metalen en oud ijzer en wilt u hier vanaf? Dan is het verstandig om uw schroot bij ons in te leveren. U draagt hiermee bij aan het milieu en uw eigen portemonnee. Uiteraard is het algemeen bekend dat metaalrecycling goed is voor het milieu, maar het afleveren van metalen en oud ijzer bij een oud ijzerhandel levert u ook nog geld op. In ruil voor de schroot die u bij ons aflevert krijgt u een aantrekkelijk bedrag. Vervolgens zorgen wij als oud ijzerhandel voor de recycling van uw afgeleverde schroot, zodat er weet nieuwe producten van gemaakt kunnen worden.

Diensten

Als oud ijzerhandel uit Zwolle bieden wij diverse diensten aan voor zowel particulieren als voor bedrijven. Zo zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van kleine en grote containers op locatie. Aan bepaalde diensten die wij aanbieden zijn geen kosten verbonden, zoals:
– Het demonteren van machines
– Het uitvoeren van industriële sloopwerkzaamheden
– Het inkopen en inzamelen van kleine en grote partijen oud ijzer en andere metalen (met eigen transport).

Vragen

Vragen over onze oud ijzerhandel of wilt u oud ijzer en/of metalen bij ons afleveren? Bel dan naar 038 – 4658663 of vul ons contactformulier in.